Droomdag Raalte

Heb je altijd al een keer vakken willen vullen of achter de kassa willen zitten in een winkel? Bij de bakker, drogisterij of sportzaak klanten willen helpen? Of lijkt het je leuk om bij een kapper mensen mooier te maken? Boeketten samen te stellen bij een bloemist? Of heb je juist iets met mode en vind je het leuk om mensen hierin te adviseren? Is het je grote droom om post rond te brengen, bij de brandweer te helpen of met de politie mee te lopen en te zorgen dat iedereen zich netjes gedraagt? Dit alles kan allemaal tijdens de DROOMDAG op zondag 28 april van 13:00 – 17:00 uur in het centrum van Raalte.

Jij kan laten zien wat je allemaal WEL kan!

Vul onderstaand deelnameformulier in, dit kan tot 31 maart.

Aanmeldformulier

Ik vind het leuk om te helpen bij: (geef zoveel mogelijk voorkeuren aan, want bij iedere ondernemer zijn tijdens deze Droomdag leuke en belangrijke dingen te doen! En je hoeft die dag niet op één plek te werken, want hoe meer ervaring hoe leuker denken wij.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De organisatie doet haar uiterste best om de keuzes van de deelnemers te honoreren, maar de ervaring van afgelopen jaar leert dat het overal erg leuk is om te werken.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van acties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

 

Contact

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Neem gerust contact op:

Postbus 317 - 8100 AH Raalte